Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtkål

Fedtkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6000 g.sprængt kogeflæsk
1 mellem hvidkål
1000 g.gulerødder
1 løg
2000 g.kartofler
 vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sprængt kogeflæsk koges til flæsket er mørt (ca. 1 time) i vand tilsat hakket løg.

Flæsket tages op hvorefter gulerødder i tern og kartofler i tern tilsættes suppen. Koges ca. 15-20 min. til kartoflerne er møre.

Suppen smages til med salt og peber.

Flæsken skæres i tern og tilsættes suppen.

Det hele varmes op og serveres i en dyb tallerken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5157 gange,
og udskrevet 67 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lars  -  2009-01-04 15:56:05
hvad skal man bruge hvidkålen til?