| |
|
Fedtkål
Fedtkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
6000 | g. | sprængt kogeflæsk6000 g. sprængt kogeflæsk | 1 | | mellem hvidkål1 mellem hvidkål | 1000 | g. | gulerødder1000 g. gulerødder | 1 | | løg1 løg | 2000 | g. | kartofler2000 g. kartofler | | | vand vand | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Sprængt kogeflæsk koges til flæsket er mørt (ca. 1 time) i vand tilsat hakket løg.
Flæsket tages op hvorefter gulerødder i tern og kartofler i tern tilsættes suppen. Koges ca. 15-20 min. til kartoflerne er møre.
Suppen smages til med salt og peber.
Flæsken skæres i tern og tilsættes suppen.
Det hele varmes op og serveres i en dyb tallerken.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5361 gange, og udskrevet 73 gange.
| |
|
|
Kommentarer
lars - 2009-01-04 15:56:05 hvad skal man bruge hvidkålen til?
|
|