Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dybstegt mørksej med nudler og lime og chili

Dybstegt mørksej med nudler og lime og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.mørksej uden skin og ben
 lidthvedemel
150 g.nudler
1-2 fint snittede chili
1 spsk.sesamolie
1 lime saft herfra
 frisk koriander efter ønske
 olie til stegning
 
Opskrift:
Skær fisken i strimler og vend dem med hvedemel. Varm olie i en gryde og steg fisken af et par gange (pas på det ikke sprøjter) Når fisken er gylden lægges den på fedtsugende papir og drysses med salt. Læg nudlerne i en rummelig skål og hæld kogende vand henover. Skil nudlerne med en gaffel. Lad det stå 3 - 4 minutter. Hæld vandet fra og vend nudlerne med chili, lime og frisk koriander. Server til den gode fisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10561 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu