mørksej uden skin og ben 300 g. mørksej uden skin og ben
lidt
hvedemel lidt hvedemel
150
g.
nudler 150 g. nudler
1-2
fint snittede chili 1-2 fint snittede chili
1
spsk.
sesamolie 1 spsk. sesamolie
1
lime saft herfra 1 lime saft herfra
frisk koriander efter ønske frisk koriander efter ønske
olie til stegning olie til stegning
Opskrift:
Skær fisken i strimler og vend dem med hvedemel. Varm olie i en gryde og steg fisken af et par gange (pas på det ikke sprøjter) Når fisken er gylden lægges den på fedtsugende papir og drysses med salt. Læg nudlerne i en rummelig skål og hæld kogende vand henover. Skil nudlerne med en gaffel. Lad det stå 3 - 4 minutter. Hæld vandet fra og vend nudlerne med chili, lime og frisk koriander. Server til den gode fisk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10769 gange, og udskrevet 180 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider