Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørksejkrebinetter med persillesauce

Mørksejkrebinetter med persillesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørksejkrebinetter med persillesauce, billede 4 Mørksejkrebinetter med persillesauce, billede 1 Mørksejkrebinetter med persillesauce, billede 2 Mørksejkrebinetter med persillesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Mørksejfilet uden skind
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 spsk. Rapsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Persillesovs:
5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
1 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
2 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Hak mørksejfileten med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket, uden at være moset. Ælt fiskekødet med salt og peber. Form 4 krebinetter af fiskekødet. Kom raspen på en tallerken, og vend krebinetterne i den. Steg krebinetterne i olien på en slip let-pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.

Persillesovs:
Skyl persillen grundigt, og hak den. Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde, og kog mælken op under omrøring. Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.

Tilbehør:
fjern det yderste blad på spidskålen og skær den i brede strimler. Kog spidskål og hele forårsløg i en gryde med letsaltet vand i 3 min.

Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte spidskål og forårsløg.

Tips:

I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Bland evt. 3 spsk hakkede krydderurter i det hakkede fiskekød, fx dild, purløg, persille, kørvel eller basilikum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17254 gange,
og udskrevet 328 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4929 (1173 kcal)
KJ pr. Pers. 1232 (293 kcal)
Vægt ialt 1673 gram
Vægt pr. Pers. 418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 294 KJ (70 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu