santa maria chili con´carne pulver1 pose santa maria chili con´carne pulver
1
glas
skiveskåret champignon1 glas skiveskåret champignon
1
ds.
kidneybønner i chilli sauce1 ds. kidneybønner i chilli sauce
1
stor dåse tomatpure1 stor dåse tomatpure
salt salt
peber peber
tørret eller frisk chilli (efter behov) tørret eller frisk chilli (efter behov)
12
lassagne plader ~12 lassagne plader ~
1
ps.
mozzarella ost1 ps. mozzarella ost
Opskrift:
brun kødet i en stor gryde
tilsæt resten under omrøring
lad sovsen småsimmre i ca 15 min
smør et ildfast fad og hæld lidt sovs i bunden, dernæst mozzarella ost, og sovs og et lag lassengeplader, fortsæt til fadet er fuld, (eller ikke mere sovs)
sæt fadet i ovnenved 200 c. til lassange pladerne er bløde (mærk med en gaffel eller lign.)
server med ciabata boller
Tips:
kan evt. tilsættes 8-9 dråber tabasco sauce (hvis man er til stærk mad)
Opskriften er vist 15738 gange, og udskrevet 231 gange.
Kommentarer
bigger - 2015-05-13 14:53:12 Det var dog en utidig blanding af to selvstændige retter.
Tom - 2014-04-12 14:51:38 originalt, en opskrift med halv-konserves, står opskriften ikke på pulverblandingen? men selvfølgelig, den er meget svær et sammensætte selv. ville være spændende hvis du kom med noget kreativt og spændende.
peter - 2011-01-11 14:13:26 skal der ikke noget væske af en slags i ?
Morten F - 2007-02-01 17:28:08 ALTID Friske chilifrugter - helst Jalapeno - til con carne. Drop tabasco og brug en chili eller to ekstra!
**guruen** - 0000-00-00 00:00:00 pas lige på med tabascoén
hanne - 0000-00-00 00:00:00 prøv med friske champignon det bliver rigtig godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider