1: Tænd ovnen på 200 grader.
2: Hæld grøntsagerne op i et ildfast
fad.
3: Æg, salt og peber piskes sammen.
4: Koteletterne paneres i æggene og
raspen. Smelt margarinen på en
pande, og koteletterne steges til
de er gyldenbrune.
5: Koteletterne lægges op i fadet
ovenpå grøntsagerne.
6: Morney sausen hældes ud over
grøntsager og koteletter.
7: Fadet skal være i ovnen 30 - 45
minutter.
8: Risene tilberedes imens fadet er i
ovnen.
Tips:
Grøntsagerne kan være alt fra frosne til friske.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10796 gange, og udskrevet 267 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Denne ret smager rigtig godt. den er nem at lave og så er den frisk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider