Kotelletter i fad

Kotelletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christina

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 koteletter
 Æg
 Rasp
1-2 pk.Mornaysauce
 Grøntsager
 Ris
 
Opskrift:
Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad. Koteletterne paneres og steges på panden til de er gyldenbrune. Derefter lægges de op i fadet og money sausen hældes udover. Fadet stilles ind i oven på 200 grader i 30 - 45 minutter. Risene serveres sammen med den færdige ret.

Tips:

Grøntsagerne kan være en frosen blomkålsblanding til friske grøntsager.


karakterer:
Opskriften er vist 14701 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-10-06 12:08:22
Man kan sagtens også lave retten uden at panere kotelletterne først :-)