Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad. Koteletterne paneres og steges på panden til de er gyldenbrune. Derefter lægges de op i fadet og money sausen hældes udover. Fadet stilles ind i oven på 200 grader i 30 - 45 minutter.
Risene serveres sammen med den færdige ret.
Tips:
Grøntsagerne kan være en frosen blomkålsblanding til friske grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14373 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
- 2010-10-06 12:08:22 Man kan sagtens også lave retten uden at panere kotelletterne først :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider