Finale fra Gourmetbryggerietn (eller en anden ale)2 dl. Finale fra Gourmetbryggerietn (eller en anden ale)
havsalt havsalt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
Opskrift:
Fedthinden skæres fra svinekæberne og de kogers i fem kvarter, afkøles og lægges i marinaden minimum en halv time og gerne et døgn. Svinekæberne grilles og pensles med mere marinade undervejs når de vendes på grillen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 33620 gange, og udskrevet 899 gange.
Kommentarer
bodil f - 2020-03-21 21:46:11 Lækkert kød efter ca. 10 minutters grillning i el-ovnen.
Vil tro, at en varm eller kold kartoffelsalat (olie/eddike marinade) ville have passet til.
Hans - 2007-12-30 10:21:57 Hvor lang grilltid og hvad serveres til?
- 2006-12-18 16:24:50 10
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider