Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekæber i ølmarinade

Svinekæber i ølmarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 svinekæber
 
 Marinade:
2 fedfinthakket hvidløg
0.5 hakket rødløg
1 spsk.olivenolie
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.akaciehonning
2 kvistefrisk timian
2 dl.Finale fra Gourmetbryggerietn (eller en anden ale)
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Fedthinden skæres fra svinekæberne og de kogers i fem kvarter, afkøles og lægges i marinaden minimum en halv time og gerne et døgn. Svinekæberne grilles og pensles med mere marinade undervejs når de vendes på grillen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 32981 gange,
og udskrevet 890 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bodil f  -  2020-03-21 21:46:11
Lækkert kød efter ca. 10 minutters grillning i el-ovnen. Vil tro, at en varm eller kold kartoffelsalat (olie/eddike marinade) ville have passet til.

Hans  -  2007-12-30 10:21:57
Hvor lang grilltid og hvad serveres til?

  -  2006-12-18 16:24:50
10