Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Schnitzel mexicano

Schnitzel mexicano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
1 grøn peberfrugt
4 svineschnitzler (á 125 g)
2 spsk.MAZOLA keim betyder kim eller spire og öl er olie
140 g.majs
1 ds.kidneybønner
1 ds.hvide bønner
1 poseKNORR FIX til chili con carne
 
Opskrift:
Halver peberfrugtbælgen, fjern kernerne, vask og skær i strimler. Steg skinkeschnitxlerne i hed (keim)olie, fjern dem og stil varmt. Kom peberfrugtstrimlerne på panden og damp 3-5 minutter.

Lad majs og bønner dryppe af og tilsæt 300 ml koldt vand, rør poseindholdet fra FIX til chili con carne i og rør mens det gives et opkog. Lad det småkoge 5 minutter under låg ved svag varme. Server chili-grønsagerne og scnitzlerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5585 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dumbledore  -  2010-09-17 16:15:46
Når man bruger ting som KNORR FIX, så er det ikke en opskrift.