Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Norsk øllebrød

Norsk øllebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
2 skiverrugbrød
10 g.margarine
15 g.sukker
4 dl.mælk
1 fl.hvidtøl
4-5 spsk.hvedemel
50-60 g.sukker
 
Opskrift:
skær brødet i terninger og bland det med sukkeret smelt margarinen på panden og bag brødet og sukkeret heri over svag varme afkøl på panden rør melet og ølet til en jævning og bring den i kog under omrøring kog 10 minutrt hæld mælken i og giv suppen et opkog

Tips:

smag til med sukker


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Norsk øllebrød

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (41 stemmer)

Opskriften er vist 27957 gange,
og udskrevet 472 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birgit  -  2012-02-01 16:55:49
Istedet for at koge rugbrødsterningerne med i suppen så brug dem som drys ovenpå

michael 6.c  -  2010-08-24 08:36:31
det er en god norsk øllebrød

Pia U  -  2010-03-25 10:10:21
Prøv den med fuldkorns rugbrød, becel i stedet for magarine, grahamsmel og spar på sukkeret - jeg forsikre dig det er godt, også for sundheden