Norsk øllebrød

Norsk øllebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skiverrugbrød
10 g.margarine
15 g.sukker
4 dl.mælk
1 fl.hvidtøl
4-5 spsk.hvedemel
50-60 g.sukker
 
Opskrift:
skær brødet i terninger og bland det med sukkeret smelt margarinen på panden og bag brødet og sukkeret heri over svag varme afkøl på panden rør melet og ølet til en jævning og bring den i kog under omrøring kog 10 minutrt hæld mælken i og giv suppen et opkog

Tips:

smag til med sukker





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Norsk øllebrød

karakterer:
Opskriften er vist 30480 gange,
og udskrevet 491 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-01 16:55:49
Istedet for at koge rugbrødsterningerne med i suppen så brug dem som drys ovenpå

  -   2010-08-24 08:36:31
det er en god norsk øllebrød

  -   2010-03-25 10:10:21
Prøv den med fuldkorns rugbrød, becel i stedet for magarine, grahamsmel og spar på sukkeret - jeg forsikre dig det er godt, også for sundheden