oksekød skåret i terninger 1000 g. oksekød skåret i terninger
3
hele allehånde (bachari) 3 hele allehånde (bachari)
2
rødløg hakket 2 rødløg hakket
3
dl.
oliven olie 3 dl. oliven olie
1
laurbærblad 1 laurbærblad
1
tsk.
almindelig sennep 1 tsk. almindelig sennep
1
stykke kanel 1 stykke kanel
2
fed
hvidløg hakket 2 fed hvidløg hakket
3
dl.
rødvin 3 dl. rødvin
5
frisk tomaert hakket 5 frisk tomaert hakket
1
spsk.
tomat pasta 1 spsk. tomat pasta
salt salt
peber peber
Opskrift:
Bland vin, sennep, halvdelen af olie og alle krydderierne godt sammen.
Læg kødet i en skål eller plastikpose og hæld marinaden over, dæk skålen med plastik og stil det køligt natten over.
Næste hverdag:
Varm det sidste olie og sauter lidt løg og hvidløg.
Tilføje kød og marinade.
Rør til det er gyldent.
Tilføje tomat og 2 kopper vand.
Læg låg på og småkog 3-4 timer til alt vand er absoberet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21931 gange, og udskrevet 332 gange.
Kommentarer
Christina - 2012-11-11 23:35:01 Bliver oksekød ikke tørt af at være over ilden så længe! :S
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider