Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gulerodskage Glutenfri

Gulerodskage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.mandler (evt. halvt solsikkekerner)
400 g.gulerødder
4 æggeblommer
3 dl.lys farin
0.5 dl.pre-mix
 reven skal af 1 appelsin
4 stiftpiskede hvider
 
Opskrift:
Hak mandlerne fint og riv gulerødderne fint. Pisk æggeblommer og farin til det skummer. Vend hviderne i. Bag ved 170° i 45-50 minutter. Kagen vinder ved at stå et par dage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (23 stemmer)

Opskriften er vist 41763 gange,
og udskrevet 979 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

John  -  2014-09-15 00:26:06
Premix findes ikke mere...! Brug orange finax..

Else Marie  -  2013-08-06 17:36:05
er denne portion til en stor eller lille bradepande ?

Jeanne  -  2011-01-24 16:06:14
Det var ikke kun min gæst der ikke kunne tåle mel, som nød denne kage. Jeg lavede blanding af mandler/solsikkekerner og den blev virkelig god. Den holder sig fugtig hele tiden - så den skal trække et par dage inden brug. Vil prøve at lave den med alm. mel, da det kun er 1/2 dl der skal i af det glutenfri mel.

  -  2010-04-07 11:04:58
hvor mange personer er kagen til?

Jonna  -  2008-10-03 18:24:02
Virkelig god, med glutenfrimelmix.

per  -  0000-00-00 00:00:00
Pre-mix er en glutenfri melblanding