Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodskage Glutenfri

Gulerodskage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
350 g.mandler (evt. halvt solsikkekerner)
400 g.gulerødder
4 æggeblommer
3 dl.lys farin
0.5 dl.pre-mix
 reven skal af 1 appelsin
4 stiftpiskede hvider
 


Opskrift:

Hak mandlerne fint og riv gulerødderne fint. Pisk æggeblommer og farin til det skummer. Vend hviderne i. Bag ved 170° i 45-50 minutter. Kagen vinder ved at stå et par dage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (23 stemmer)

Opskriften er vist 40160 gange,
og udskrevet 954 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

John  -  2014-09-15 00:26:06
Premix findes ikke mere...! Brug orange finax..


Else Marie  -  2013-08-06 17:36:05
er denne portion til en stor eller lille bradepande ?


Jeanne  -  2011-01-24 16:06:14
Det var ikke kun min gæst der ikke kunne tåle mel, som nød denne kage. Jeg lavede blanding af mandler/solsikkekerner og den blev virkelig god. Den holder sig fugtig hele tiden - så den skal trække et par dage inden brug. Vil prøve at lave den med alm. mel, da det kun er 1/2 dl der skal i af det glutenfri mel.


  -  2010-04-07 11:04:58
hvor mange personer er kagen til?


Jonna  -  2008-10-03 18:24:02
Virkelig god, med glutenfrimelmix.


per  -  0000-00-00 00:00:00
Pre-mix er en glutenfri melblanding