Gulerodskage Glutenfri
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Hak mandlerne fint og riv gulerødderne fint. Pisk æggeblommer og farin til det skummer. Vend hviderne i. Bag ved 170° i 45-50 minutter. Kagen vinder ved at stå et par dage.
|
|
Opskriften er vist 43931 gange,
og udskrevet 994 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2014-09-15 00:26:06 Premix findes ikke mere...! Brug orange finax.. Else Marie - 2013-08-06 17:36:05 er denne portion til en stor eller lille bradepande ? Jeanne - 2011-01-24 16:06:14 Det var ikke kun min gæst der ikke kunne tåle mel, som nød denne kage. Jeg lavede blanding af mandler/solsikkekerner og den blev virkelig god. Den holder sig fugtig hele tiden - så den skal trække et par dage inden brug. Vil prøve at lave den med alm. mel, da det kun er 1/2 dl der skal i af det glutenfri mel. - 2010-04-07 11:04:58 hvor mange personer er kagen til? Jonna - 2008-10-03 18:24:02 Virkelig god, med glutenfrimelmix. per - 0000-00-00 00:00:00 Pre-mix er en glutenfri melblanding |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne