Glutenfri gulerodskage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
350 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
30 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 13373 (3184 kcal)
KJ pr. Pers. 1114 (265 kcal)
Vægt ialt 1240 gram
Vægt pr. Pers. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1078 KJ (256 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 27.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)