timian og rosmarin (gerne frisk) timian og rosmarin (gerne frisk)
1
stang kanel1 stang kanel
Laurbærblade Laurbærblade
Hvidløg Hvidløg
Opskrift:
Skær uterne i grove stykker og læg i en stegeso el.lign.
Skær snit i fedtsiden af lammekøllen og brun den godt af på en pande og krydder med salt og peber og læg den på urterne.
Hæld rødvin over (min. 2-3 dl) Krydder med timian og rosmarin og stik stykker af hvidløg i snittene /læg også gerne hele fed ved siden af). Læg laurbærblade og kanelstykker på lammekøllen og omkring og læg låget på stegesoen.
Steges ved 160-175 grader i min 3 timer.
Tips:
Evt. kan 1/4 liter grønsagsboullion tilsættes og stegesaften bliver sammen med en 1/4-1/2 liter fløde til en eminemt rødvinssauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16903 gange, og udskrevet 433 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider