Farsen:
Rør fars med de øvrige ingredienser, lad det stå i køleskabet 1 time.
Kom bouillon i en gryde og bring det i kog. Form farsen til små boller og kog dem i 15 min.
Tag bollerne op af vandet. Tilsæt persille og fløde i vandet og bring det i kog. Jævn saucen og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over de kogte boller og server med kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(38 stemmer)
Opskriften er vist 28592 gange, og udskrevet 578 gange.
Energi:
KJ total 9341 (2224 kcal)
KJ pr. Pers. 2335 (556 kcal)
Vægt ialt 2096 gram
Vægt pr. Pers. 524 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (106 kcal) Protein 6.0 gram Fedt 5.7 gram Kulhydrat 8.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
benthe - 2010-06-19 04:50:44 denne ret er ukendt for de fleste, men i min familie er vi opvokset med den, og alle elsker den. Dog bager vi sovsen op af suppen fra kødbollerne,´så kan man også spare fløden, smager tæt på frikasse.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider