Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Boller i persillesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Fars:
500 gram Svinekød, hakket ca. 17% fedt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Sauce:
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9341 (2224 kcal)
KJ pr. Pers. 2335 (556 kcal)
Vægt ialt 2096 gram
Vægt pr. Pers. 524 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 445 KJ (106 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)