Rævesauce til gravad laks

Rævesauce til gravad laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

HøjtidMortens aften

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn kok

Indsendt :      Red:

Rævesauce til gravad laks, billede 4 Rævesauce til gravad laks, billede 1 Rævesauce til gravad laks, billede 2 Rævesauce til gravad laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.brun farin
4 spsk.sennep
2 tsk.tørret dild
 evt.2-3 spsk. creme fraiche
 
Opskrift:
Farin og sennep smeltes over et vandbad, dild tilsættes og evt. creme fraiche røres i. Hældes over i ny kold skål og sættes i køleskab til afkøling.

Pynt med frisk dild og server til gravad laks.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gravad laks med rævesauce

karakterer:
Opskriften er vist 32200 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

BagerFrank  -  2016-06-16 20:33:00
Brug sirup - mørk eller lys - i stedet for farin, og rør det blot sammen uden varme eller andet.

nessumsa  -  2008-11-02 10:57:58
Under ingredienser: Det er afgørende, at der anvendes DIJON-sennep (stærk og rem!),- ikke bare en tilfældig sennep. I stedet for creme fraiche kan med fordel anvendes vegetabilsk baseret piskefløde (f.eks. af mærket FLORA ell. lign.)Den fornødne syrlighed opnås ved (smages til) at tilsætte citronsaft og evt. lidt vineddike. Sovsen laves med fordel dagen før brugen. Alle ingredienser bruges direkte som de foreligger. Vandbad ell. opvarmning er ved denne fremgangsmåde OVERFLØDIG!