Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørksej med pasta og flødestuvet spinat

Mørksej med pasta og flødestuvet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørksej med pasta og flødestuvet spinat, billede 4 Mørksej med pasta og flødestuvet spinat, billede 1 Mørksej med pasta og flødestuvet spinat, billede 2 Mørksej med pasta og flødestuvet spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Helbladet spinat, dybfrost
2.5 dl. Fløde 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
500 gram Mørksejfilet uden skind
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
500 gram Båndpasta, frisk
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Opskrift:
Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet. Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.

Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint. Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 min.

Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver. Kog pasta i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 min. af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 min., tilsættes porrerne først.

Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer. Smag til med salt og peber, og servér straks.

Tips:

I stedet for mørksej kan du anvende torsk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (26 stemmer)

Opskriften er vist 26959 gange,
og udskrevet 510 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5398 (1285 kcal)
KJ pr. Pers. 1349 (321 kcal)
Vægt ialt 2070 gram
Vægt pr. Pers. 517 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 260 KJ (62 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 16.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu