Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.
Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.
Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint.
Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 min.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver.
Kog pasta i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 min. af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 min., tilsættes porrerne først.
Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer. Smag til med salt og peber, og servér straks.
Tips:
I stedet for mørksej kan du anvende torsk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(26 stemmer)
Opskriften er vist 27705 gange, og udskrevet 523 gange.
Energi:
KJ total 5398 (1285 kcal)
KJ pr. Pers. 1349 (321 kcal)
Vægt ialt 2070 gram
Vægt pr. Pers. 517 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 260 KJ (62 kcal) Protein 8.1 gram Fedt 1.7 gram Kulhydrat 16.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider