Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med gorgonzolasauce

Pasta med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jørn

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.båndpasta
1 stor mørbrad
2 røde peber
2 bdt.forårsløg
 salt
 peber
 
 Sauce:
300 g.gorgonzola
4 dl.hvidvin
2.5 dl.fløde
 lidtsalt
 
Opskrift:
Kog pastaen i saltet vand Mørbrad og peber skæres i lange strimler og forårsløg snittes på skrå i 2-3 cm. strimler Lynsteg kødet og lad peber og løg svitse med et par minutter Osten smeltes i vinen ved svag varme og fløden tilsættes og koges jævnt evt med lidt salt

Tips:

Anret pastaen i dybe tallerkener Hæld saucen over og fordel tilsidst kød og grøntsager øverst


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 11044 gange,
og udskrevet 307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dianna  -  0000-00-00 00:00:00
Uhm... rigtig lækker, selv om jeg brugte skinkemignon i stedet for mørbrad

jonna  -  0000-00-00 00:00:00
-det smager himmelsk og ser rigtig flot ud på tallerkenen

Jørn  -  0000-00-00 00:00:00
Der skulle stå 2,5 dl. fløde