Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kulsvierkonens spaghetti

Kulsvierkonens spaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Møffe

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.spaghetti
150 g.baconterninger
75 g.løg
1 fedhvidløg
1 tsk.olivenolie
4 spsk.hvidvin
3 æg
50 g.friskrevet parmesanost
 friskkværnet peber
 evt.2 spsk. hakket persille
 
 Tilbehør:
 revet parmesanost
 grøn salat
 brød
 
Opskrift:
svits bacon,løg og hvidløg i olie i sauterpande til løg er bløde og bacon sprød. tilsæt hvidvin kog det lidt ind. pisk æg med parmesanost i en skål. Den kogte afdryppede spaghetti blandes med bacon i sauterpande. Hæld æggemassen i og vend rundt det skal være en cremet sovs kværn peber over og drys med evt. persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7860 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu