Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta med tomat og tun

Pasta med tomat og tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Musen

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.flåede tomater uden kryderri
3 ds.tun i olie
3-4 fedhvidløg
300 g.kogt pasta (aldente)
 salt
 peber
 oregano
 
Opskrift:
Hvidløgen hakkes og steges i olien fra tunen (pande med høje sider, eller gryde). Tunen hældes i og steges i nogle minutter. Tomaten hældes i. Smag til med salt og peber, og hvis man ønsker det oregano, lad den koge nogle minutter. Imens dette laves, koges pastaen aldente (en lille hård kærne inde i pastaen), når den er færdig, hældes den op panden/gryden, lad pastaen opsuge al væden i gryden, og retten kan serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19888 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julie  -  2012-03-01 15:21:22
den lyder lækker