Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønne majskager

Grønne majskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
225 g.hvedemel
60 g.polenta
0.75-1 dl.mælk
2 æg
250 g.grønne blade fx rucola spinat sennepsblade og brøndkarse
2-3 kvistebredbladet persille
 Salt
 peber
 Olie
 
Opskrift:
Lynsvits de grønne blade i en wok, men kun 1-2 min., til de lige er "faldet sammen". Kom mel, polenta, mælk og æg i en skål og rør det sammen. Tilsæt bladene, groft hakket persille, lidt salt og peber og rør det sammen til en dej, der ikke er for blød. Steg majskagerne i lidt olie på en pande. Læg dem på fedtsugende papir et øjeblik. Servér de grønne majskager med den græske yoghurt og brød eller kartofler.

Tips:

Tilbehør: Græsk yoghurt smagt til med salt, peber, hvidløg og lidt revet citronskal. Brød eller kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5036 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu