grønne blade fx rucola spinat sennepsblade og brøndkarse250 g. grønne blade fx rucola spinat sennepsblade og brøndkarse
2-3
kviste
bredbladet persille2-3 kviste bredbladet persille
Salt Salt
peber peber
Olie Olie
Opskrift:
Lynsvits de grønne blade i en wok, men kun 1-2 min., til de lige er "faldet sammen".
Kom mel, polenta, mælk og æg i en skål og rør det sammen. Tilsæt bladene, groft hakket persille, lidt salt og peber og rør det sammen til en dej, der ikke er for blød.
Steg majskagerne i lidt olie på en pande. Læg dem på fedtsugende papir et øjeblik.
Servér de grønne majskager med den græske yoghurt og brød eller kartofler.
Tips:
Tilbehør:
Græsk yoghurt smagt til med salt, peber, hvidløg og lidt revet citronskal.
Brød eller kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5152 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider