Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pandestegt mørksej med ratatouilletårn, råstegte kartofler og kaperssauce

Pandestegt mørksej med ratatouilletårn, råstegte kartofler og kaperssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.sej
1 squash
1 aubergine
6 tomater
3 mozzarella
1000 g.kartofler
100 g.kapers
1 løg
0.5 flaskehvidvin
 maizena
 salt
 peber
 hvedemel
100 g.smør
 
Opskrift:
Sejen skæres i passende stykker og vendes i melet. Kartoflerne vaskes godt og skæres i både, de bages i ovnen i ca. 40 min. Aubergine, tomater og squash skæres i skiver og lægges i lag, med en skive mozzarella på toppen. Herefter bages de i ovnen i ca. 40 min. ved 140 – 150 grader. Løgene hakkes og ristes af i olie. Kapers og hvidvin tilsættes. Det monteres med 100 g smør. Sejen steges sprød i olie på en pande i ca. 3 min. på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16712 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu