| |
|
Kløser
Kløser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | hakket oksekød1000 g. hakket oksekød | 4 | skiver | franskbrød4 skiver franskbrød | 4 | dl. | mælk4 dl. mælk | 1 | | æg1 æg | 1 | | hakket løg1 hakket løg | 2 | l. | okse- eller hønseboullion2 l. okse- eller hønseboullion | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Franskbrød skæres fri for skorper og overhældes med mælken, således at brødet opblødes i mælken.
Hakket oksekød, franskbrød, æg, hakket løg, mælk, salt og peber æltes sammen til en fars, hvorefter boller af farsen koges i boullionen.
Kløserne simrer til de er gennemkogte. Kløserne serveres i suppen evt. tilsat suppeurter efter behag.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4847 gange, og udskrevet 82 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|