Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Havreflager med chokolade

Havreflager med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
1 æg
100 g.sukker
50 g.hvedemel
75 g.havregryn
75 g.smør
1 tsk.bagepulver
100 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Smelt smøret, og lade det køle lidt af. Pisk ægget op i en skål. Tilsæt mel, sukker, havregryn, bagepulver og smør, og pisk det godt sammen.

Stil det i køleskabet mindst en time, så dejen bliver fast og let at arbejde med. Rul kugler på ca. 2 cm. og stil dem på bagepapir med god afstand, da de flyder ud. Der skulle ca. blive 30 ud af det. Bag dem ved 180 grader 10-12 min. Når de er afkølet smeltes chokoladen i et vandbad. Påfør chokoladen på bagsiden af en småkage med en bagepensel. Læg derefter en anden småkage mod chokoladen. Det tager et par timer inden chokoladen er hård igen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 35331 gange,
og udskrevet 763 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Danielle  -  2019-12-23 17:23:22
Man skal regne med at de hæver en smule, så de må ikke være særligt tykke. Hvis man vil have den lidt mere frisk småkage så tilføj lidt revet appelsinskal

Camilla  -  2011-12-06 10:21:00
Har lavet dem uden chokolade, og de blev rigtig gode! Men næste gang vil jeg prøve at erstatte sukkeret med honning, og nogle af havregrynene med hakkede hasselnødder eller mandler. Og måske lidt hakket chokolade. :)

den sødeste  -  2008-10-22 10:53:51
havreflager er de bedste keger især når opskriften er fra alletiders kogebog, og de smager bare perfekt kagerne;D så prøv at søg:havreflager også print også er det bare at lave dem;D god fornøjelse<3

Annie  -  2008-08-18 16:48:20
ved ikk om jeg laver noget forkert men sys det ser forkert ud alt sammen men det smager nu meget godt :P

Ulrik  -  2008-02-12 02:48:23
Jeg vil prøve den her opskrift, men tilføje orangesmag til chokoladen. Man kunne bruge appelsinsaft, men det bedste vil nok være revet skal fra økologiske appelsiner.