Havreflager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6318 (1504 kcal)
KJ pr. stk. 210 (50 kcal)
Vægt ialt 375 gram
Vægt pr. stk. 12 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1685 KJ (401 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 51.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)