Rens peberfrugterne og skær dem i smalle strimler. Skær kødet i 1 cm store terninger.
Brun kødet i olien og tilsæt dernæst peberfrugterne. Krydr med salt og peber. småsteg 2-3 minutter.
Bland risene i og tilsæt bouillonen lidt af gangen. Det er vigtigt at risene opsuger væden imellem hver tilsætning.
Retten skal i alt koge ca 20 min med jævnlig omrøring. Undervejs tilsættes hvidløgene.
Bland bønnerne og buketter af broccoli i retten de sidste 5 min af kogetiden. Evt kan parmesanost eller frisk persille drysses over den færdige ret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(46 stemmer)
Opskriften er vist 71332 gange, og udskrevet 2043 gange.
Energi:
KJ total 7625 (1815 kcal)
KJ pr. Pers. 1906 (453 kcal)
Vægt ialt 1086 gram
Vægt pr. Pers. 271 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 702 KJ (167 kcal) Protein 9.2 gram Fedt 3.7 gram Kulhydrat 24.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Bettina - 2015-04-16 17:33:31 Til 4 personer skal i bruge 1 liter vand og 2 terninger 😊👍
- 2014-02-27 05:17:51 Ja hvor mange dl boullion??
Christina - 2013-07-03 09:27:29 Hvor mange DL skal der tilsættes ?
miriam lønstrup - 2013-04-17 20:06:11 hvorfor står der ikke hvor mande dl. boullion der skal i?? :)
Maria - 2010-05-17 20:54:06 Super god risotto :] kan varmt anbefales!!!
Anne Kristine - 0000-00-00 00:00:00 Det er bare den bedste risotto, jeg nogensinde har smagt! Den er super let og lave, og man føler sig virkelig sund bagefter, når man har spist den! Kan helt klart anbefales!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider