Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg

Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Victoria

Indsendt :


Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg, billede 4 Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg, billede 1 Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg, billede 2 Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Grønne bønner. dybfrost
100 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
300 gram Kalkunbryst
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 80 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rens peberfrugterne og skær dem i smalle strimler. Skær kødet i 1 cm store terninger.

Brun kødet i olien og tilsæt dernæst peberfrugterne. Krydr med salt og peber. småsteg 2-3 minutter.

Bland risene i og tilsæt bouillonen lidt af gangen. Det er vigtigt at risene opsuger væden imellem hver tilsætning.

Retten skal i alt koge ca 20 min med jævnlig omrøring. Undervejs tilsættes hvidløgene.

Bland bønnerne og buketter af broccoli i retten de sidste 5 min af kogetiden. Evt kan parmesanost eller frisk persille drysses over den færdige ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (46 stemmer)

Opskriften er vist 70458 gange,
og udskrevet 2033 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7625 (1815 kcal)
KJ pr. Pers. 1906 (453 kcal)
Vægt ialt 1086 gram
Vægt pr. Pers. 271 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 702 KJ (167 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bettina  -  2015-04-16 17:33:31
Til 4 personer skal i bruge 1 liter vand og 2 terninger 😊👍

  -  2014-02-27 05:17:51
Ja hvor mange dl boullion??

Christina  -  2013-07-03 09:27:29
Hvor mange DL skal der tilsættes ?

miriam lønstrup  -  2013-04-17 20:06:11
hvorfor står der ikke hvor mande dl. boullion der skal i?? :)

Maria  -  2010-05-17 20:54:06
Super god risotto :] kan varmt anbefales!!!

Anne Kristine  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare den bedste risotto, jeg nogensinde har smagt! Den er super let og lave, og man føler sig virkelig sund bagefter, når man har spist den! Kan helt klart anbefales!