Risotto med kalkun, broccoli og hvidløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Grønne bønner. frost
100 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
300 gram Kalkunbryst
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7625 (1815 kcal)
KJ pr. Pers. 1906 (453 kcal)
Vægt ialt 1086 gram
Vægt pr. Pers. 271 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 702 KJ (167 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)