Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Corndog- Corn Dogs - Majspølser

Corndog- Corn Dogs - Majspølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Corndog- Corn Dogs - Majspølser, billede 4 Corndog- Corn Dogs - Majspølser, billede 1 Corndog- Corn Dogs - Majspølser, billede 2 Corndog- Corn Dogs - Majspølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.hvedemel
1.75 dl.majsmel
2 spsk.rørsukker
1.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
2 spsk.margarine
1 æg
2 dl.sødmælk
 
8 grillpølser
8 grillspyd af træ
 madolie til fritering
 
Opskrift:
Dejen:
Kom melet, rørsukker, bagepulver og salt i en røreskål. Smuldr margarinen i. Tilsæt herefter mælk og det sammenpiskede æg, og pisk dejen sammen, til den bliver jævn.

Pølserne:
Tør pølserne af, og sæt dem på grillspydene på langs. Dyp pølserne i dejen. Fordel eventuelt dejen jævnt med en dejskraber.

Fritering:
Opvarm olien til 200 grader, og friter pølserne i fire til fem minutter. Dejen skal være gylden.

Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 26461 gange,
og udskrevet 200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Yogi  -  2016-02-13 23:13:09
Må jeg foreslå, at man frituresteger pølserne i en gryde med olie, og så sætter man pindene i bagefter. ;-)