aspargesvand/grønsags el. hønsebouillon3-4 dl. aspargesvand/grønsags el. hønsebouillon
20
g.
smør20 g. smør
3
spsk.
hvedemel3 spsk. hvedemel
Opskrift:
skær aspargesene i snitter på 2½ cm kog dem møre i vand med salt 5 minuter hæld aspargesene til afdrypning i en sigte og gem vandet.
Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargsvandet og pisk imens karftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minuter ved jævn varme.
Kom de kogte asparges i smag til med salt.
Tips:
servers som tilbehør til:skinke,kogt kød,tarteletter,hønsekød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 17316 gange, og udskrevet 319 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider