Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Struds med Nudler ( Malaysia )

Struds med Nudler ( Malaysia ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Malaysia

MalaysiaIndsendt :





Ingredienser:
2 pk.Struds i strimler ca. 600 g.
1 pk.æg nudler ca. 500 g.
1 stk.gulerod
1 bdt.forårsløg
1 rødpeberfrugt
1 stk.courgette
250 g.bønnespirer
1 stort fed hvidløg
1 lilleknold frisk ingefær
1 stk.frisk chili
 soyasauce
 salt
 peber
 lidt fond eller vand
 olie til sautering
 saften af en halv citron eller lime
 sweet chilisauce


Opskrift:

Wok-strimlerne marineres med ingefær, hvidløg, chili, salt og peber Samt 1 spsk. olie ( ca. 1 halv time ).

Hæld kogende vand tilsat 2 spsk. olie over nudlerne og lad dem stå i 5 min. Hæld vandet fra, skyld nudlerne i koldt vand og stil tilside.

Opvarm olien i wok eller stor pande og svits det marinerede kød til det tager farve evt. af to omgange.
Stil til side.

Gulerod, forårsløg, peberfrugt og courgette snittets i passende stykker og steges / sauteres i den rengjorte pande / wok med olie.
Tilsæt kødet, citron / limesaften og soyasaucen og lad det simre 5 min. Tilfør evt. lidt fond eller vand hvis retten virker for tør.

Vend til sidst bønnespirer i og lad retten koge sammen ( ca. 2 min. ).

Nudlerne ( Varmes i forvarmet ovn 200 grader i 5 min. ).

Anret nudlerne på tallerkner og hæld strudse retten ved.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6702 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu