skræl kartoflerne og skær dem i tykke skiver kog kartoflerne godt møre i vand uden salt hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre rib grønkålsbladene af og kog dem møre i ½ time hæld vandet godt fra hak grønkålen med en kniv el. i foodprocessor mos kartoflerne med en kartoffelmoser håndmixer el. kraftigt piskeris varm mælken og pisk den i lidt ad gangen til mosen har en passende konsistens tilsæt smørret tilsæt den hakkede grønkål revet muskat nød og salt/peber
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13068 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Allan S.G. - 2012-12-05 12:46:20 Denne "Grønkålskartoffelmos" er af irsk oprindelse, og hedder "Colcannon" i sit hjemland.
Hvis man indtaster "colcannon recipe" på Google, vil man finde flere forskellige opskrifter, der minder om denne - med små variationer.
Jeg har også smagt den, hvor den blev serveret med hakket persille drysset over. Mums!
Karen - 2008-01-31 09:16:10 Vi har masser af grønkål i haven. Jeg tror denne måde at få det anvendt på er fin.
Det skal prøves
Lone - 2007-10-05 17:59:50 Det lyder spændende, det vil jeg prøve!
Mia - 0000-00-00 00:00:00 Den må jeg prøve! Lyder spænénde..!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider