Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pioche

Pioche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Esther

Indsendt :



Ingredienser:
1.5 dl.mælk
25 g.gær
75 g.margarine
400 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 Fyld:
100 g.røget skinke eller filet
3 hårdkogte æg
1 flødeost naturel(85g.)
1 tsk.fransk sennep
1 spsk.klippet purløg
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Mælken lunes,gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes, og dejen æltes igennem. Stilles til hævning ca.45 min.

Fyld:
Skinke og æg hakkes, og fyldet røres sammen.

Dejen slåes ned og deles i 2. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm i diameter.

Ca.1/2 spesk fyld lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Pirogerne stilles på plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca.10 min.

Pensles med æg. Bagetid: 15-20 min. ved 225 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2329 gange,
og udskrevet 41 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu