røget skinke eller filet100 g. røget skinke eller filet
3
hårdkogte æg3 hårdkogte æg
1
flødeost naturel(85g.)1 flødeost naturel(85g.)
1
tsk.
fransk sennep1 tsk. fransk sennep
1
spsk.
klippet purløg1 spsk. klippet purløg
Pensling: Pensling:
Æg Æg
Opskrift:
Mælken lunes,gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes, og dejen æltes igennem. Stilles til hævning ca.45 min.
Fyld:
Skinke og æg hakkes, og fyldet røres sammen.
Dejen slåes ned og deles i 2.
Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm i diameter.
Ca.1/2 spesk fyld lægges på hver cirkel.
Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne.
Pirogerne stilles på plade med sammenføjningerne opad.
Efterhæver ca.10 min.
Pensles med æg.
Bagetid: 15-20 min. ved 225 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2357 gange, og udskrevet 41 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider