Pioche

Pioche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Esther

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.mælk
25 g.gær
75 g.margarine
400 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 Fyld:
100 g.røget skinke eller filet
3 hårdkogte æg
1 flødeost naturel (85g.)
1 tsk.fransk sennep
1 spsk.klippet purløg
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Mælken lunes, gæren udrøres heri. Margarinen smuldres i melet. Mælk, salt og æg tilsættes, og dejen æltes igennem. Stilles til hævning ca.45 min.

Fyld:
Skinke og æg hakkes, og fyldet røres sammen.

Dejen slåes ned og deles i 2. Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm i diameter.

Ca. 1/2 spsk fyld lægges på hver cirkel. Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen i enderne. Piroggerne stilles på plade med sammenføjningerne opad. Efterhæver ca.10 min.

Pensles med æg. Bagetid: 15-20 min. ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 2559 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu