mørksejfileter uden skind6-800 g. mørksejfileter uden skind
4
bagekartofler4 bagekartofler
2
spsk.
rapsolie 2 spsk. rapsolie
1
broccoli1 broccoli
2
dl.
syrnet fløde 9%2 dl. syrnet fløde 9%
1
lime 1 lime
Tilbehør: Tilbehør:
Groft brød Groft brød
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skær mørksejfileten i 8 nogenlunde ens stykker, og krydr med salt og peber.
Skræl kartoflerne, snit dem i tynde skiver.
Læg kartoflerne taglagt oven på fisken, krydr med salt og peber
Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på kartoffelsiden, og evt et øjeblik på fiskesiden.
Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min.
Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min.
Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.
Server kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.
Tips:
I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 18211 gange, og udskrevet 275 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider