Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokolademousse 04

Chokolademousse 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Chokolademousse 04, billede 4 Chokolademousse 04, billede 1 Chokolademousse 04, billede 2 Chokolademousse 04, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.god mørk chokolade
3 æg past.
60 g.sukker
2.5 dl.piskefløde, let pisket
 
Opskrift:
Kom chokoladen i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt op med vand og bring den i kog. Tag den fra varmen og sæt skålen over gryden, uden at lade den komme i berøring med vandet. Rør nogle gange, indtil chokoladen er smeltet. Lad den afkøle.

Pisk æg og sukker med elpisker i en lille skål ca. 5 min., indtil blandingen er tyk, lysegul og fyldig.

Kom blandingen i en stor skål og vend den smeltede chokolade i, rør rundt, lad det afkøle, og vend så flødeskummet i, så det akkurat er blandet.

Fordel moussen i 4 forme eller dessertglas (2½ dl) og sæt den i køleskabet 2 timer, eller indtil den er stivnet.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (116 stemmer)

Opskriften er vist 81370 gange,
og udskrevet 2218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Celina  -  2017-10-01 10:06:48
De ser lækre ud

Alice  -  2014-09-14 12:45:39
Lavede den med 70% mørk chokolade og det blev mere trøffelmasse end chokolade mousse.

Mia  -  2013-02-08 14:24:32
Glæder mig allerede

Maja  -  2012-12-28 12:44:54
Det ser lækkert ud. Jeg laver dem i morgen. Så ser vi hvad der sker med dem. :]

Stine l  -  2012-12-18 14:55:19
Det hjælper ikke

  -  2012-11-24 12:50:31
Er det hele æg man skal bruge??

Ukendt navn  -  2012-05-28 10:29:58
Smager super godt. Mit blev stivt på en halt time ;-)

fie  -  2012-05-12 09:47:02
den smager rigtig godt den er fortryllenede mums!!!

:=)  -  2012-03-23 16:11:45
den er hammerenes god lave den lav den

Emma  -  2012-03-23 13:21:39
hej håber den er god da jeg vil llave mad til min mor, lillebror og lillesøster første gang jeg rigtig skal lave mad og er 11 år så håber den er god i høre fra mig når jeg er færdig god weekend

Camilla  -  2011-11-24 12:01:14
Har prøvet denne opskrift nogle gange nu og den er super god! Får rigtig mange positive kommentarer for den, prøv den! Den er super let :-)

Mr. Pedobeard  -  2011-01-11 20:14:11
Jeg selv syntes det se godt ud.

;ira  -  2010-10-30 10:41:32
Kan jeg godt stille den i køleskabet først, og bagefter anrette den i glas ?

Cecilie & Sara!  -  2010-08-28 14:48:47
Det ser både flot og lækkert ud! -Den prøver vi Kan man ikke bare lade den komme i fryseren i en halvtimestid? hvis man er lidt utåldmodige som os? :D

Nancy  -  2010-02-03 22:22:33
Det var den dårligste chokolademousse jeg nogensinde har smagt, rigtig dårlig opskrift!

Rasmus  -  2009-09-19 16:31:22
Vis man bruge en meget mørk chokolade på omking 70% er 200g nok, da det ellers kan blive for meget chokolade, men ellers en rigtig god opskrift lige til at gå til.

Nesrin  -  2009-06-21 19:42:12
Det var noget af det bedste jeg nogensinde har smagt det smagte så dejligt :) uhmmm...... mums

Lotte  -  2009-05-18 15:15:37
Er det æggehvider eller æggeblommer der skal bruges???

Maria  -  2009-05-09 16:12:38
3000 tak for opskriften, jeg har brugt den til min konfimation xD <3

okay  -  2009-04-19 14:04:54
Kom chokoladen i en ildfast skål. Fyld en gryde halvt op med vand og bring den i kog. Tag den fra varmen og sæt skålen over gryden, uden at lade den komme i berøring med vandet. Rør nogle gange, indtil chokoladen er smeltet. Lad den afkøle. Pisk æg og sukker med elpisker i en lille skål ca. 5 min., indtil blandingen er tyk, lysegul og fyldig. Kom blandingen i en stor skål og vend den smeltede chokolade i, rør rundt, lad det afkøle, og vend så flødeskummet i, så det akkurat er blandet. Fordel moussen i 4 forme eller dessertglas (2½ dl) og sæt den i køleskabet 2 timer, eller indtil den er stivnet.

NHLB  -  2009-03-18 19:37:23
Den er super god. Og nem at lave hvis man ikke har lavet sådan noget før.

  -  2009-03-14 01:53:28
Rigtig god, men husk at piske æg + sukker massen ordentligt !

danmark(kgs.Lyngby)  -  2009-03-13 14:20:50
rigtig lækker desert. opløser sig ligeså langsomt og lækkert på tungen... helt klart en desert der kan anbefales!!! top karaktere her fra

Didde  -  2009-03-13 10:37:42
Den er rigtig god! og nem at lave..

brian  -  2008-12-31 14:30:18
håber den blir god når jeg laver den, har lige lavet den til desserten på denne dejlige nytårsaften, så håber det bedste..

Maaja, Chokolade-loveren : D  -  2008-12-30 15:18:42
Det er bare fantastisk lækkert, giver 10 stjerner :-) Jeg kan varmt anbefale denne dessert!

MG  -  2008-10-07 16:10:03
Mit blev til max 2 personner :S plus det blev meget underlig konsistens...

kamille  -  2008-10-01 15:39:41
den er fantastisk jeg har aldrig smagt noget bedere og det smagte godt med det der appelsin det var bare uhm

camilla  -  2008-06-11 18:43:18
min mousse ville slet ikke blive stiv. den har været i køleskabet i 3 timer. hvad har jeg mon gjordt forkert

lou  -  2008-03-24 19:13:07
den er super god!!! i kan også smelte chokoladen i vand bad, det tager moussen ikke skade af. men PRØV den

Asse  -  2008-02-21 20:15:13
den ser super god ud - den vil jeg prøve :-)

stoffer  -  2008-01-30 13:27:45
det ser lækkert ud

Lina  -  2008-01-23 17:39:34
den var virkelig god!!

lilly  -  2007-11-11 12:31:50
det er noget af det bedste jeg har smagt prøv det uhhm

Helle  -  2007-11-04 15:15:31
Smager dejligt...

km  -  2007-02-13 01:12:54
prøv at tilsætte 1/2 - 1 tsk. reven appelsinskal - det smager uhm...