ingefær (35 g. = uskrællet ingefær)35 g. ingefær (35 g. = uskrællet ingefær)
1
stort løg1 stort løg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
2.3
dl.
kokosmælk2.3 dl. kokosmælk
1
lime Saft herfra1 lime Saft herfra
100
g.
champignon100 g. champignon
Salt Salt
Peber Peber
0.5
tsk.
gurkemeje0.5 tsk. gurkemeje
Opskrift:
1: Steg kyllingetern i en gryde med lidt olie.
2: Hak løg og hvidløg fint og tilsæt disse i gryden.
3: Skræl ingefæren og riv den derefter fint.
4: Tilsæt kokosmælk.
5: Tilsæt limesaft.
6: Lad retten koge igennem i ca. 10 min. uden låg
7: Smag til med salt og peber
8: Skær champignonerne i skiver og lad disse koge med i ca. 10 sekunder.
9: Tilsæt ½ tsk. gurkemeje - ikke så meget for smagens skyld, men mere for farvens skyld.
Tips:
Retten serveres sammen med ris efter eget ønske.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6477 gange, og udskrevet 187 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider