Grydestegt kylling med Hokaido græskar

Grydestegt kylling med Hokaido græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling
5 dl.hønsebouillon
 lidtsmør
 
 Marinade:
1 tsk.allehånde
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.chilipulver
1 fintrevet skalotteløg
1 tsk.knuste peberkorn
1 tsk.tørret timian
 lidtcitronsaft
 
2 Hokkaido græskar
2 fedhvidløg i tynde skiver
1 løg i tynde skiver
1 citron saft heraf
2 spsk.olivenolie
 dild
 Portobello svampe
2 røde peberfrugter bagte og flåede
1 bakkemed feldsalat
 
Opskrift:
Start med marinaden og knus det hele godt sammen, evt. i en foodprocessor eller morter. Gnid derefter kyllingen med denne marinade over det hele. Kyllingen kan evt. skæres ud i mindre stykker og vendes i marinaden. Lad den trække et stykke tid.

Brun den herefter godt af over det hele i ca. 10-15 minutter. Hæld hønsefond ved og kom låg over gryden. Lad den koge mør i ca. 40 minutter, fjern låget og indkog væsken kraftigt. Pisk smør i og juster med lidt citronsaft. Krydr med salt og peber.

Skræl græskarrene og skær dem i grove stykker. Kom dem i en fad med hvidløg, løg, citronsaft, olie og dild. Krydr med groft salt og friskkværnet peber. Vend det hele sammen, dæk med stanniol og kom det i en 160 grader varm ovn i 20 minutter.

Portobello:
Kom lidt olie på en pande og krydr med groft salt og friskkværnet peber. Sæt svampene på panden med skallen nedad, krydr med salt og friskkværnet peber og steg dem møre.

Skær peberfrugterne i grove stykker og kom dem i en skål med salt og tyndt skårne løgringe. krydr med groft salt og friskkværnet peber, fordel derefter fyldet og kom det ovenpå svampene.





karakterer:
Opskriften er vist 12380 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-13 11:50:06
Og jeg hører til dem der "tænker selv", men det forhindrer mig nu ikke i at glæde mig over en opskrift, en anden har "tænkt" for mig, og den hér lyder spændende og må afprøves :)

  -   2006-12-12 09:40:46
Tusind tak for opskriften ! Jeg hører til den type der "ikke tænker selv" . Vi kan jo ikke alle være lige dygtige og er taknemmelige hvis der er nogel opskrifter man kan drage nytte af.

  -   2005-01-01 01:01:01
det er da en opskrift til folk der ikke tænker selv!