Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt Hokaido

Fyldt Hokaido, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldt Hokaido, billede 4 Fyldt Hokaido, billede 1 Fyldt Hokaido, billede 2 Fyldt Hokaido, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 hokaido
300 g.oksekød
1 løg
0.5 spsk.allehånde
0.5 tsk.salvie, tørret
0.5 dl.ris
2 forårsløg
0.5 tsk.sød chili
 
Opskrift:
Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.

Skær toppen af hokaidoerne og fjern kernerne med en ske Hak løget og svits det med kødet Forårsløgene snittes i mindres stykker og vendes i kødet sammen med risen Smag til med kryderier, salt og peber okaidoerne sættes i et ildfast fad, kød-og risfyldet fyldes i og toppen sættes på.

Bag ved 200 grader til skallen har fået mørke steder (ca. 1 time)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20465 gange,
og udskrevet 443 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2014-10-01 22:50:36
Der er ikke meget forskel på billede 3 og 4, men 3 er inden den kommer i ovnen, og 4 er det bagte hokaido. Når man spiser det er det meningen at man skal skrabe dele af indmaden med ud og spise med.