Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.
Skær toppen af hokaidoerne og fjern kernerne med en ske
Hak løget og svits det med kødet
Forårsløgene snittes i mindres stykker og vendes i kødet sammen med risen
Smag til med kryderier, salt og peber
okaidoerne sættes i et ildfast fad, kød-og risfyldet fyldes i og toppen sættes på.
Bag ved 200 grader til skallen har fået mørke steder (ca. 1 time)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 21127 gange, og udskrevet 451 gange.
Kommentarer
Per - 2014-10-01 22:50:36 Der er ikke meget forskel på billede 3 og 4, men 3 er inden den kommer i ovnen, og 4 er det bagte hokaido.
Når man spiser det er det meningen at man skal skrabe dele af indmaden med ud og spise med.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider