Kammerkoteletter i fad

Kammerkoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : coco

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Smør
4 gode svinekoteletter med eller uden ben
3 løg
3-4 tomater
 Salt
 Peber
 Karry
 Paprika
 Stærk sennep
 Tomatpure
 Solbærsyltetøj
5 dl.Piskefløde
 
 Tilbehør:
 Løse ris
 Flütes
 Evt.grøn salat
 
Opskrift:
Kom rigeligt smør på en pande. Skær løg i skiver og tomater i både. Kom salt på den ene side af koteletterne og læg dem på panden. Læg løg og tomatskiver mellem koteletterne og kom peber på. Kom skiftevis resten af krydderierne på og vend koteletterne ca. hvert minut. Når alle krydderierne er anvendt lægges koteletterne i et ovnfast fad. Piskefløde tilsættes krydderierne og koges ind. Heldes derpå over koteletterne. Kog ris som anvist på pakningen og varm flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 12760 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu