Fars stegt som vildt (forloren hare)

Fars stegt som vildt (forloren hare), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.svine hjerte el. skært kød
 50 + 20 g rasp
1-2 æg
1 tsk.salt
0.25 stk.peber
20 g.spæk (røget)
60 g.fedtstof
2.5 dl.mælk
 kulør
 
Opskrift:
lad kødet gå 2 gange gennem kødmaskinen tilligemen rasp og krydderier rør farsen godr med ægget til den er sammenhængende form den til en stor aflang bolle og vend den i rasp stik små kiler af spæk på skrå ind i bollen brun den og spæd med 1 dl kog vand kog mælkejævningen tilsæt kulør og hæld den over stegen stegetid:½ time


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Opskriften er vist 31106 gange,
og udskrevet 390 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

I. Nielsen  -  2012-07-31 13:45:29
Hvad temperatur skal den steges i en halv time ved?

Ellen  -  2011-08-17 11:55:57
Jeg har prøvet at bruge hakkede svinehjerter til en gang vintergryde (hvidkål, gulerødder, m.m.) det smagte rigtigt godt, bedre end med oksefars. Hakkede svinehjerter er bestemt ikke uhumsk!

brumbasse50   -  2010-10-08 07:03:32
Tanken om svinehjerter lyder umiddelbart ikke tiltalende. Men nu har jeg langt om længe prøvet opskriften og den er rigtig lækker og skal bruges igen. Problemet er bare at finde en lokal slagter som sælger svinehjerter!

C. Larsen  -  2009-01-29 23:01:41
Bare at tænke på hakket svinehjerte, får mig til at skippe appetitten. Godt man har hakket flæskekød/kalv og flæsk. For med svinehjerter lyder det "uhumsk", Men må tilstå, at jeg aldrig har smagt det på den måde.