Kom safran i en kasserolle sammen med noget fiskefond og et skvæt vermouth og lad det koge lidt ind til den bliver sirupsagtig.
Rist peberfrugterne let sorte under grillen eller i en varm ovn.
Træk skindet af havtaskerne og fileter dem. Bland jomfruolie, timian og salt sammen og pensl fileterne med det. Drys sort peber over og kom fileterne på gillens rist. Lad dem stege i ca. 4 minutter på hver side.
Kom fonden i en blender sammen med hakket rød peberfrugt, jomfruolie, sherry-vinaigre og salt. Blend godt og kom det i en gryde. Tilsæt de hele stykker ristede peberfrugter og lidt olivenolie.
Salaten laves ved at blande rucola, radicchio, lollo rosso og syltede citroner. Til sidst hældes citronolivenolie over.
Skær fiskene i skiver inden servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8576 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider