Krydder-kylling

Krydder-kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling (1100g)
75 g.plantemargarine
0.5 ds.flåede tomater
2 tsk.karry
2 tsk.sojasauce
 salt
 peber
1 løg
2 dl.vand
 indmad fra kyllingen
 
Opskrift:
Fjern posen med indmad. Læg indmaden i en lille gryde med 2 dl vand. Kog ca. 30 min. Du har nu en kraft-sky, som du senere kan hælde ved kyllingeretten. Kyllingen skylles i koldt vand og duppes tør. Kyllingen parteres i 8 stykker. Smør et ildfast fad med lidt plantemargarine. Læg kyllingestykkerne heri. Pil og hak løget. Fordel det over kyllingen. Smelt plantemargarinen i en gryde. (må ikke brune)Tilsæt de flåede tomater, karry, soya, salt og peber. Lad sovsen "koge sammen" et øjeblik. Hældes derefter over kyllingen. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader. Efter 15 min. stegetid hældes kraft-skyen ved kyllingen. Steger videre. Stegetid i alt 50-60 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8052 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu