Leveren renses og tørres omhyggeligt af i køkkenrulle. Den drysses med salt, peber og basilikum.
Brun den nu godt på alle sider og tilsæt derefter løgene, der brunes med i de sidste minutter.
Hæld halvdelen af vinen ved og lad det .snurre sagte i 3 kvarter.
Tilsæt resten af vinen, og lad det snurre 10 min. mere. Prøv om leveren er mør , og er den det, så tag den op og skær den i tynde skiver.
Læg dem i et ildfast fad og stil dem til varme i ovnen.
Pisk nu melet og sojaen sammen med fløden og føj det til skyen.
Lad det koge i nogle minutter, og hæld det derefter over leveren, der er blevet gennemvarmet i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11075 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider