Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ovnstegt flæsk - Stegt flæsk i ovn

Ovnstegt flæsk - Stegt flæsk i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnstegt flæsk - Stegt flæsk i ovn, billede 4 Ovnstegt flæsk - Stegt flæsk i ovn, billede 1 Ovnstegt flæsk - Stegt flæsk i ovn, billede 2 Ovnstegt flæsk - Stegt flæsk i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Stegeflæsk 1 skive stegeflæsk vejer ca. 60 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Stegeflæsket lægges på risten i en bradepande evt taglagt, så kødet dækkes lidt af fedt.

Ovnen forvarmes til 200 grader C. alm. ovn og bradepanden sættes midt i ovnen ca. 45 minutter.

Når flæsket er gyldent på oversiden, vendes det og steges til det er sprødt ca. 15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (78 stemmer)

Opskriften er vist 200476 gange,
og udskrevet 1777 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13820 (3290 kcal)
KJ pr. Pers. 3455 (822 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1382 KJ (329 kcal)
Protein 16.0 gram
Fedt 30.0 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hanne   -  2020-05-30 10:05:20
Vi bruger bacon 🤗

Annelise  -  2018-05-29 16:55:24
Sætter grillen til de sidste 5 minutter, så sværen bliver rigtig sprød.

Morten A.  -  2016-07-19 13:19:38
Denne opskrift er så kedelig så det næsten gør ondt. Stegeflæsket SKAL ha lidt groft salt inden det steges og det SKAL ind i en kold ovn og ALDRIG i lag. Flæsket skal nusses og steges med følelse og vendes og gerne flere gange til det KNASER. Læverflæsk er IKKE særligt lækkert, så kan man ligeså godt lave paneret flæsk. Start med at marinere skiverne i lidt soya og salt og peber i 3-4 timer og så ind i ovnen på en bradepande med bagepapir og JA de skal vendes til de er sprøde og det tager ALDRIG kun 20 minutter ved 200 grader. Det tager nærmere det dobbelte især når de ligger og steger i deres eget fedt. SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE...!!!

helle  -  2016-07-13 15:55:59
jeg laver nogle gange hvid løgsovs til - det smager himmelsk!

Regitze  -  2012-03-28 06:28:28
Læg bagepapir i bunden af bradepanden - så er det kun lige rengøring af risten der er skal fixes bagefter en time på 200 er nok lige rigeligt hvis de er tynde - hvis man er til den lidt mere "seje" variant så giv en time og 10 min på 165 - så skal der bides lidt mere :)

  -  2012-02-16 17:28:02
skal det være på varmluft eller alm temp.ovn

Lisbetthe  -  2012-02-10 21:52:02
Så mumsede! mums! lækkre

jørgen  -  2011-12-26 23:24:35
Det smagte rigtig godt :D

arne  -  2011-12-26 23:08:58
Denne opskrift var simpelthen skide god!!!! min kone elskede den! prøv den! uhm! Jeg kunne slurpe flæsket i mig i dagevis... men man må jo holde formen.. øv. Men husk at flæsket skal være meget mørt og knasende.

Torben  -  2011-10-21 18:57:09
det med at stege dem i en stegepose er altså ikke så godt, der gik lidt for meget cykelslange i det

mig  -  2011-08-08 12:46:40
himmelskt flæsk. rigtig godt. tilsatte to dråber lækker citron olie, nam!

  -  2011-08-07 17:07:54
De bliver altså ikke lige så gode, som hvis man laver dem på panden :)

Eivor  -  2011-07-29 16:03:07
Steg dem ien stegepose, så behøver man ikke at vende dem, 35min er nok,endnu nemmere rengøring

Conny  -  2010-03-26 21:58:13
I stedet for at bruge risten og bradepande, kan flæskeskiverne ligges på bagepapir. Hæft hjørnene sammen, så fedtet ikke løber ud. Så er man fri for al rengøringen bagefter.

katrine  -  2010-01-22 17:51:06
fantastiske :) har aldrig prøvet noget så dejligt de var bare fantastiske

jan  -  2010-01-17 20:02:06
Har prøvet passer med 30 min på den ene side og 15 min på den anden valgte så også at panere dem rigtig nem at lave

eskov  -  2008-06-23 18:39:17
rigtigt godt

Per  -  2007-02-11 20:37:44
Gik og ventede på at de kom til at ligne pandestegt flæsk, så de fik lidt for meget, vil tro de skal have 45 minutter.