Tika masala

Tika masala, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
 Ingefær
2-3 fedhvidløg
1 tsk.chilipulver
 Salt
 Peber
0.5 lime
2-3 spsk.hakket koriander
 Olie
 Kyllingekød i stykker
1 løg
1 frisk chili
1 tsk.gurkemeje
1 bægerfløde
 
Opskrift:
Riv ingefær og hvidløg og bland det sammen med chili og lidt salt og peber. Pres limesaften i sammen med den friskhakkede koriander og 1 spsk olie. og kom kødet ned i det.

Stik grillspyddet igennem kødet og svits det på en varm pande.

Hak løget og kom det i en gryde sammen med 1 spsk olie, og lad det svitse lidt, inden den hak-kede chili og gurkemeje kommes i.

Kom fløden ned til løg og chili under omrøring.

Til sidst kommes kyllingestykkerne ned i saucen og det simrer i ca. 5-10 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 13017 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
fremgangamåden rigtig:50 g rugbrød (revet) 50 g revet chokolade (revet) og 2 dl piskefløde (pisket) lægges lagvis på et fladt fad