Piratens pølsegryde

Piratens pølsegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : catfs

Indsendt :      Red:

Piratens pølsegryde, billede 4 Piratens pølsegryde, billede 1 Piratens pølsegryde, billede 2 Piratens pølsegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Røde Pølser
0.5 spsk. Karry, madras
1 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Karry
evt. Bouillonterning, svin 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Opskrift:
Svits hakket løg og karry i margarinen. skær pølserne i skiver. Tilsæt ketchup, pølser og fløde. kom ærterne i og kog retten igennem i 2-3 min. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og tomatketchup.

Server med ris.

Tips:

virker som en mærkelig sammensætning men det smager rigtigt godt. hvis fløde er for fed en kost kan kaffeføde eller mælk og jævning også bruges.


karakterer:
Opskriften er vist 50735 gange,
og udskrevet 2208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16281 (3876 kcal)
KJ pr. Pers. 4070 (969 kcal)
Vægt ialt 1590 gram
Vægt pr. Pers. 397 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1023 KJ (243 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Linda i Canada  -  2021-11-05 00:42:58
Det var overraskende lækkert. Jeg brugte en anden type pølser, fordi vi ikke kan få de danske røde pølser her i nærheden af Montréal, Canada. Jeg brugte heller ikke ketchup, fordi tomater er et problem for mig. Så jeg brugte en lille smule Worcestershire sauce og lidt asiatisk fiskesauce, for den eddike og umami (den femte smag) som findes i ketchup.