Salaten snittes og lægges i et stort fad. Dressingen tilberedes: champignon tørristes på panden og afkøles. Cremefraiche røres med hakket rå løg samt hakket hvidløg. Persille hakkes og tilsættes samt de afkølede champignons. Smages til med salt og peber og rejerne vendes i.
Kyletterne steges og lægges på salaten - dressingen hældes over og der pyntes med cherrytomater.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 6865 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider