til oversblevne ris fra dagen før til oversblevne ris fra dagen før
bacon i tern bacon i tern
barbeque. eller krydderi efter smag barbeque. eller krydderi efter smag
fedtstof fedtstof
Opskrift:
fedtstoffet smeltes på en pande.
barbequen svitses i det smeltet fedtstof.
kom baconen i og svits det til det ikke virker rå mere.
kom risene i og lad det "stege" sammen med baconen. drys evt. lidt mere krydderi over for smages skyld.
vendes med jævne mellemrum så det hele bliver stegt på panden.
efter 5 - 10 burde det være færdig. men vurder selv.
Tips:
man kan koge majsene samme dag, eller koge dem samme med risene. det giver en dejlig smag.
Men man kan også undvære majsene
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 3749 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider