| |
|
Kanelgifler
Kanelgifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Inden du går i gang med dejen så tages smørret til remoncen ud, gerne endnu tidligere så det når at blive blødt.
Dej:
Smuldr gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til en smidig dej. Stil dejen et lunt sted 15-20 minutter.
Remonce:
Smør, sukker og kanel røres til en jævn blød masse.
Rul dejen ud til en firkant på cirka 50x20 cm og cirka 0,3 cm tyk.
Fordel remonce over dejen. Rul dejen "løst" sammen på den lange led. Tryk den let flad.
Skær med en skarp kniv skiver på 3-4 cm og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad giflerne efterhæve 45-50 minutter.
Bages 8-9 minutter ved 235 grader C alm. ovn.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(19 stemmer)
Opskriften er vist 20145 gange, og udskrevet 344 gange.
| |
|
|
KJ total 12054 (2870 kcal)
KJ pr. stk. 753 (179 kcal)
Vægt ialt 932 gram
Vægt pr. stk. 58 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1292 KJ (307 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 47.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|