Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pripsens pastaret

Pripsens pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tenna

Indsendt :



Ingredienser:
1 pakkebacon i skiver
0.5 chilifrugt
4-6 fedhvidløg
 delikatessepaprika
 oregano
1 ds.koncentreret tomatpure
4 dl.piskefløde
 evt.15 halverede cherrytomater
500 g.pasta
 Revet ost eller revet parmasan
 
Opskrift:
Klip baconen ud i små stykker og svits dette på panden til det er sprødt mens pastaen koger. Hak chilifrugten fint og svits dette på panden sammen med de pressede fed hvidløg, paprika, oregano og de halverede cherrytomater. Bland piskefløden med tomatpure og hæld dette på panden sammen med den kogte pasta. Rør rundt i retten ved høj varme til fløden ikke er flydende mere og retten er klar til at spise med revet parmasanost, flute og salat.

Tips:

Man kan supplere retten med forskellige grøntsager, evt. broccoli. Ligesom man kan tilføje kyllingebryst i tern. Man kan justere indholdet af chili og hvidløg alt efter smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (21 stemmer)

Opskriften er vist 9182 gange,
og udskrevet 138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu