Pripsens pastaret

Pripsens pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tenna

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 pakkebacon i skiver
0.5 chilifrugt
4-6 fedhvidløg
 delikatessepaprika
 oregano
1 ds.koncentreret tomatpure
4 dl.piskefløde
 evt.15 halverede cherrytomater
500 g.pasta
 Revet ost eller revet Parmesanost
 
Opskrift:
Klip baconen ud i små stykker og svits dette på panden til det er sprødt mens pastaen koger. Hak chilifrugten fint og svits dette på panden sammen med de pressede fed hvidløg, paprika, oregano og de halverede cherrytomater. Bland piskefløden med tomatpure og hæld dette på panden sammen med den kogte pasta. Rør rundt i retten ved høj varme til fløden ikke er flydende mere og retten er klar til at spise med revet parmasanost, flute og salat.

Tips:

Man kan supplere retten med forskellige grøntsager, evt. broccoli. Ligesom man kan tilføje kyllingebryst i tern. Man kan justere indholdet af chili og hvidløg alt efter smag.


karakterer:
Opskriften er vist 9627 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu