kødboller ell. minifrikadeller1 ds. kødboller ell. minifrikadeller
1
ds.
fiskeboller1 ds. fiskeboller
200
g.
frosne bl. grøntsager200 g. frosne bl. grøntsager
1
løg1 løg
0.5
dl.
sherry0.5 dl. sherry
1
glas
champion1 glas champion
1
ds.
cocktailpølser1 ds. cocktailpølser
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
2
tsk.
ribsgele2 tsk. ribsgele
6
hårdkogte æg6 hårdkogte æg
100
g.
margarine100 g. margarine
5
spsk.
hvedemel5 spsk. hvedemel
2
spsk.
rasp2 spsk. rasp
1.5
l.
boullion1.5 l. boullion
2
dl.
kaffefløde2 dl. kaffefløde
kulør kulør
salt salt
peber peber
Opskrift:
Saml oksekødet med 1 æg og rasp, salt og peber. Form til små bøffer med en ske. Steg dem ca. 5 min. Stil det væk.
Bag sovsen op med margarine, boullion, mel, sukker, kulør. Smag til med sherry, ribsgele, persille, salt og peber. Brug det overskyende fedt fra stegepanden og kom det i sovsen.(Kan undlades).
Sæt gryden på laveste blus og kom:
bøfferne, champion, de optøede grøntsager, fiskeboller og kødbollerne i. Kom kaffefløden i sovsen. Kom de 6 hårdkogte æg i. Lad det hele simre et kvarter. Drys med lidt persille inden servering.
Tips:
Kan serveres med kartofler eller ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 4916 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider